Onze kamers

[:swvar:icon:33:]
Een beetje als thuiskomen

Just be

COZY

In onze cosy-kamer voor 2 personen kan je gezellig genieten. Na een nacht in het kingsize bed en een verfrissende douche ben je klaar om de wereld om te ontdekken!  Supergezellig!

All you need is

COMFORT

Hou je van eenvoud met een vleugje luxe? Dan is onze comfortkamer voor 2 personen wat je zoekt. Laat je achterover vallen in het kingsize bed. Ontwaak met de zon op je snoet. En begin de dag met een verfrissende douche en welriekende douchegel terwijl er muziek door de tv-boxen klinkt. 100% comfort!

My world, my

FAMILY

Kies je voor een familiekamer voor 2 volwassenen en 2 kinderen? Dan begint jullie verblijf met een potje schaar, steen, papier. De winnaar mag vanboven in het stapelbed slapen. Dat staat trouwens in een extra kamer. Zo kunnen mama en papa wat langer uitslapen in het kingsize bed. 

Only the best

SUITE

Wil je de streek uitgebreid verkennen? Onze suites voor 2 tot 3 personen zijn ideaal voor een langer verblijf. Verwen jezelf met een extra uurtje slaap in het kingsize bed, ontwaak met een verkwikkende douche en geniet ‘s avonds van de rust en een muziekje in het salon op je kamer. Puur genieten!

Contact

Rue des Chasseurs Ardennais 1
5580 Han-sur-Lesse

+32 (0)84 37 72 37
info@aulitdesours.be
Ondernemingsnr.: BE0460.478.893 (GDG sprl)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze allerlaatste nieuwtjes.

Volg ons:

© 2024 Au lit des Ours. All rights reserved.