Activiteiten

[:swvar:icon:33:]
Avontuur voor jong en oud

Een tocht door

GROTTEN VAN HAN & WILDPARK

Ook ondergronds maakte de Lesse van deze vallei een kunstwerk. Haal de speleoloog in jezelf naar boven en daal af in de Grotten van Han. Goed voor een wandeling van 2 kilometer, ruim 500 trappen en ontelbaar veel oh’s en ah’s.

Zie je liever dieren dan rotsen? Volg het wandelpad of de safari-car-route door het wildpark. Hier leven zo’n 650 dieren in hun natuurlijke habitat, waaronder de Europese Big 5. Je was hier nog nooit zo veilig tussen de wolven, lynxen, beren en bizons!

Prachtige

MOUNTAINBIKEROUTES

Huur een fiets of mountainbike in ons hotel en verken de omliggende dorpen en natuur met de wind in de haren. Niets leuker dan een heuvel afrijden terwijl op de achtergrond een kasteel achter de horizon verdwijnt! Vraag naar een gepaste route aan de receptie. 

Een stukje erfgoed

CHÂTEAU LAVAUX-sAINTE-ANNE

Wil je weten hoe de streek er hier vijf eeuwen geleden uitzag? Reis terug in de tijd in het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne. Geef je ogen de kost in de drie musea, de Franse tuinen en tijdens de vijverwandeling. 

Wilde waters

Kajakken op de lesse

Van maart tot oktober verken je de Lessevallei van op het water. Vaar alleen of per twee de rivier af in een kajak of kano, neem een verfrissende duik en geniet van de prachtige rotsformaties onderweg. Mag het iets meer zijn? Combineer met een spelletjes paintball of andere activiteit.

Fun verzekerd

STOERE BERENPAD

De echte beren zitten veilig en wel in het wildpark. Maar hun gebrul is tot diep in de Lessevallei te horen. Het geeft je wandeltocht door de Ardense bossen net dat tikkeltje extra. Rustig of net iets gewaagder? Voor elk type wandelaar ligt er een wandelkaart klaar aan de receptie. 

Balletjes slaan in

ROYAL GOLF CLUB

Verken nieuw golfterrein op de Royal Golf Club Château Royal d’Ardenne. Op het kasteeldomein van Leopold II vind je vandaag 18 holes met natuurlijke hoogteverschillen. De prachtige panorama’s en groene omgeving maken het spel nog interessanter!

Contact

Rue des Chasseurs Ardennais 1
5580 Han-sur-Lesse

+32 (0)84 37 72 37
info@aulitdesours.be
Ondernemingsnr.: BE0460.478.893 (GDG sprl)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze allerlaatste nieuwtjes.

Volg ons:

© 2024 Au lit des Ours. All rights reserved.